Prijavite se na naš E-bilten

Proizvodnja

Poslovanje  i poslovni procesi u proizvodnim preduzećima su oduvek bili poseban  izazov za proizvođače softvera. Zahtevaju besprekorna softverska rešenja koja svojim raznovrsnim i produktivnim funkcijama treba da obuhvate sve segmente poslovanja.

Integralna celina naših rešenja su odgovor na čitav lanac potreba i zahteva kupaca, nabavke u svrhu proizvodnje, upravljanja materijalima i zalihama, proizvodnje, upravljanja gotovim proizvodima, distribucije, transporta i isporuka do odredišta kupaca.

Portfolio naše ponude za sektor proizvodnih preduzeća, industrije, se temelji na odličnom ERP sistemu sa drugim integrisanim i ništa manje značajnim proizvodima, poput rešenja CRM (Customer Relationship Management), SCM (Supply Chain Management), WMS (Warehouse Management System ) i/ili rešenjima za upravljanje korporacijskom performansom. Portfolio „sve u jednom“ (MIS Business Sute) adekvatno zadovoljava specifične potrebe zahtevnih korisnika.

Rešenja za potrebe savremene i dobro uređene industrije su potpuna, jedinstvena, integralna, modularna, otvorena.  Ako korisnici imaju posebne zahteve, onda se postojeća rešenja, po zahtevu i sa učešćem korisnika,  prilagođavaju i na taj način obezbeđuju tražene nove funkcionalnosti. Sa takvim softverskim rešenjima korisnici uspešnije ostvaruju svoje poslovne ciljeve, optimalnije i performantnije posluju.

M&I Systems, Co. već dve decenije isporučuje korisnicima iz sektora industrijske proizvodnje softverska rešenja i konsultantske usluge u skladu sa specifičnim potrebama svakog klijenta. Disperzija  primerenih softverskih proizvoda za korisnike iz sektora proizvodnje je velika:

Klijenti o nama

okov-klijenti

Cilj naše kompanije bio je da pronađemo informacioni sistem koji će optimizovati poslovne procese, unaprijediti efikasnost i omogućiti nam konkurentsku prednost. Postojeća programska rješenja nijesu …

Više →