Prijavite se na naš E-bilten

Software AG

software-ag

M&I Systems, Co. je partner kompanije Software AG koja je svetski lider na području Business Process Management-a (BPM) i tehnologija usmerenih digitalnoj transformaciji.

Software AG nudi prvu svetsku end-to-end digital business platform—utemeljenu na otvorenom standardu, uz mogućnosti integracije, process management-a, mogućnost prilagodljivog razvoja aplikacija, real-time analitike i alatima za enterprise architecture management kao temeljima svoje Digital Business Platform – a sve u svrhu omogućavanja klijentima da svoju digitalnu budućnost izgrade već danas!  Sa više od 45 godina stalnih inovacija,  Software AG je rangiran kao lider u brojnim tehnološkim kategorijama, posebno u kategorijama digitalnih tehnologija. Software AG zapošljava vise od 4,500 zaposlenika, aktivan je u 70 zemalja uz ostvareni prihod od 872 miliona € u 2016. godini.

M&I Systems Co. ekskluzivni je partner kompanije Software AG za teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore od 2010.godine. Partnerski odnos i kontinuirana aktivna saradnja  M&I Systems Co. i Software AG u velikoj je meri uticala na pozicioniranje M&I Systems Co. kao lidera na području Business Process Managementa i digitalne transformacija poslovanja na tržištu Srbije.

Klijenti o nama

arcelor-mittal-klijenti

Funkcionalno poslovno rešenje MIS2Open i Data Warehouse koje nam je pružio M&I Systems, Co. Group obezbedilo je veću produktivnost i profitabilnost naše kompanije.
Složen informacioni …

Više →