Prijavite se na naš E-bilten

Scheer GmbH

scheer-logoScheer GmbH je konsultantska i softver kompanija koja nudi svojim korisnicima veliki spektar usluga, od strategijskog menadžmenta do optimizacije poslovnih procesa kao i svojih interno razvijenih alata i informacionih sistema koji pružaju optimalnu podršku ovim procesima. Ciljevi, metodologija rada, razvoj proizvoda i usluga se fokusiraju na podršku kompanijama koje rade na digitalnom poslovnom modelu i digitalnoj transformaciji. Na međunarodnom tržištu Scheer Group čine Scheer Austrija, Scheer Holandija, Scheer Turska i Scheer E2E Švajcarska.

Scheer Grupa je na međunarodnom tržištu jedan od lidera u digitalnoj transformaciji. Kroz koncept „Digitize Your Business“ Scheer je razvio pristup kojim je moguće identifikovati potencijal novih digitalnih poslovnih modela i konkretne oblasti delovanja čime se kompanijama omogućava da budu korak ispred svoje konkurencije kao i da iskoriste mogućnosti i prevazidju izazove koje digitalizacija donosi.

M&I i Scheer saradnja je započeta u 2018. godini i njeni benefiti će biti dugoročni, za kompaniju i za sve naše zaposlene. Kako su delatnosti poslovanja M&I-a i Scheer-a veoma slične, ova saradnja nam omogućava razmenu iskustva, znanja i uspešnih praksi poslovanja sa jednim od međunarodnih lidera u digitalnoj transformaciji.

 

Klijenti o nama

dexico-klijenti

DexyCo d.o.o. je privatno preduzeće koje od samog početka beleži konstantan rast i svi zaposleni u njemu su ponosni na to.
Trenutak kada jedna firma …

Više →