Prijavite se na naš E-bilten

SAP

sap-m&iSAP i M&I Systems, Co. Group već  nekoliko godina sarađuju u oblasti širenja i primene SAP sistema.

Saradnja M&I Systems, Co. i kompanije SAP traje od 2012. godine i M&I Systems, Co. je ove godine ostvario najviši status u okviru SAP Partner Edge programa i postao SAP Gold Partner.

Dovoljno je reći SAP i asocijacija je na  kompaniju koja omogućava organizacijama svih veličina i u svim granama industrije da pomoću naprednih softverskih rešenja i alata optimizuju svoje poslovanje i time pouzdano osiguraju konkurentsku prednost na tržištu.

Osnovan 1972. godine, SAP ( „Sistemi, Aplikacije i Proizvodi u obradi podataka“) ima bogatu istoriju inovacija i rasta kao istinski lider na tržištu. Danas, SAP ima predstavništva za prodaju i razvoj u više od 50 zemalja. SAP aplikacije i usluge omogućavaju da preko 183,000 klijenata širom sveta posluje profitabilno, uz neprekidno prilagođavanje i održivi rast.

Od administrativnog dela, pa sve do sale za sastanke, od skladišta do prodavnica, od kompjutera do mobilnih uređaja, SAP omogućava zaposlenima i organizacijama da zajedno rade efikasnije i da maksimalno iskoriste sve perspektive poslovanja i prate svakodnevni rad i razvoj svoje organizacije. Sve te funkcionalnosti SAP postiže proširivanjem dostupnosti softvera na instalacije na lokaciji, instalacije na zahtev, kao i mobilne uređaje.

Klijenti o nama

argeta-klijenti-logo

Naša saradnja sa M&I Systems, Co. Group traje od 2004. godine, od kada se Grand kafa pojavila na tržištu Bosne i Hercegovine. M&I Systems, Co. …

Više →