Prijavite se na naš E-bilten

Microsoft

microsoft-m&iM&I Systems, Co. već deceniju uspešno sarađuje sa kompanijom Microsoft, a rezultat višegodišnjeg partnerstva su mnogobrojna inovativna rešenja i proizvodi novosadske kompanije, kao i  zadovoljni klijenti.

Beogradska kancelarija Microsoft-a posluje od 2002. godine i od osnivanja beleži zavidne rezultate u Srbiji i ostvaruje značajne pomake u razvoju lokalnog IT tržišta.

Domaća kancelarija Microsoft-a zaslužna je i za lokalizaciju najpopularnijih Microsoft-ovih proizvoda – operativnog sistema Windows i paketa za poslovnu produktivnost Microsoft Office. Tokom 2010. godine, najnovije verzije – Windows 7 i Office 2010 – promovisane su i na domaćem tržištu i to u istom trenutku kad i na drugim tržištima.

U Beogradu je u septembru 2005. godine otvoren i Microsoft razvojni centar, jedan od dvadeset u svetu. Ovaj i drugi uspešni projekti, priznati kako na najvišem nivou korporacije, tako i od strane miliona korisnika koji ih svakodnevno primenjuju, promovišu i ucrtavaju Srbiju kao važnu tačku na tehnološkoj mapi sveta. Sve to imalo je implikacija na razvoj rešenja i  njihovu primenu kod klijenata M&I Systems, Co. Group.

Klijenti o nama

dexico-klijenti

DexyCo d.o.o. je privatno preduzeće koje od samog početka beleži konstantan rast i svi zaposleni u njemu su ponosni na to.
Trenutak kada jedna firma …

Više →