Prijavite se na naš E-bilten

Jasper Soft

jasper-soft-m&iKompaniju Jasper Soft osnovali su 2004. godine Teodor Danciu i Đulio Tifoli sa svojim timom istraživača. Danas je ova kompanija prepoznata u svetu po najboljem Business Intelligence softverskom sistemu. Ovim  sistemom  uspešno je omogućeno  praćenje, analiziranje i izveštavanje o  rezultatima poslovanja u kontekstu strategijskog, operativnog upravljanja i upravljanje korporativnom performansom.

Jasper BI rešenja omogućavaju menadžmentu kompanije uvid s više instance u proces rada i ostvarenje rezultata kompanije. Svrha uvođenja Jasper BI sistema nije, dakle, samo izveštavanje, već i probrana selekcija informacija s ciljem, i predviđanja budućih trendova prodaje, smanjenja operativnih troškova, povećanje profitabilnosti kupaca, proizvoda, kao i tržišnih segmenata.

Jasper Soft BI danas koristi vise od 14.000 komercijalnih potrošača u 100 zemalja, a beleži se i oko 14 miliona download-ova širom sveta.

Klijenti o nama

argeta-klijenti-logo

Naša saradnja sa M&I Systems, Co. Group traje od 2004. godine, od kada se Grand kafa pojavila na tržištu Bosne i Hercegovine. M&I Systems, Co. …

Više →