Prijavite se na naš E-bilten

Jasper Soft

jasper-soft-m&iKompaniju Jasper Soft osnovali su 2004. godine Teodor Danciu i Đulio Tifoli sa svojim timom istraživača. Danas je ova kompanija prepoznata u svetu po najboljem Business Intelligence softverskom sistemu. Ovim  sistemom  uspešno je omogućeno  praćenje, analiziranje i izveštavanje o  rezultatima poslovanja u kontekstu strategijskog, operativnog upravljanja i upravljanje korporativnom performansom.

Jasper BI rešenja omogućavaju menadžmentu kompanije uvid s više instance u proces rada i ostvarenje rezultata kompanije. Svrha uvođenja Jasper BI sistema nije, dakle, samo izveštavanje, već i probrana selekcija informacija s ciljem, i predviđanja budućih trendova prodaje, smanjenja operativnih troškova, povećanje profitabilnosti kupaca, proizvoda, kao i tržišnih segmenata.

Jasper Soft BI danas koristi vise od 14.000 komercijalnih potrošača u 100 zemalja, a beleži se i oko 14 miliona download-ova širom sveta.

Klijenti o nama

arcelor-mittal-klijenti

Funkcionalno poslovno rešenje MIS2Open i Data Warehouse koje nam je pružio M&I Systems, Co. Group obezbedilo je veću produktivnost i profitabilnost naše kompanije.
Složen informacioni …

Više →