Prijavite se na naš E-bilten

Entersoft

entersoft-m&iM&I Systems, Co. je dugogodišnji partner kompanije Entersoft S.A. u oblasti CRM (Customer Relationship Management). Entersoft S.A, čije je sedište u Atini, osnovali su 2002. godine renomirani stručnjaci na polju IT-a.

Entersoft S.A. je vodeća kompanija za softverske aplikacije za mala i srednja preduzeća, kao i departmane velikih preduzeća u Jugoistočnoj Evropi. Kompanija poseduje zavidnu listu klijenata koji im poklanjaju poverenje u obavljanju svakodnevnih operativnih poslova, pronalaženju efektivnih i efikasnih poslovnih rešenja i donošenju bitnih upravljačkih odluka. Entersoft S.A. rešenja su uspešno implementirana u mnogim organizacijama, a posebno u privrednim preduzećima, u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, na Kipru, Saudijskoj Arabiji i Srbiji.

Misija kompanije je da obezbedi širok spektar inovativnih integrisanih softverskih rešenja za svakog klijenta, a visokim kvalitetom usluge obezbeđuje adekvatna i optimalna rešenja neophodna za uspešno poslovanje svojih klijenata.

Klijenti o nama

dexico-klijenti

DexyCo d.o.o. je privatno preduzeće koje od samog početka beleži konstantan rast i svi zaposleni u njemu su ponosni na to.
Trenutak kada jedna firma …

Više →