Prijavite se na naš E-bilten

Postani deo M&I tima

Želite da izgradite uspešnu karijeru u jednoj od vodećih domaćih kompanija za informatički inženjering i menadžment konsalting?

Želite da učestvujete u kreiranju i implementaciji naprednih softverskih alata, savetujete tržišne lidere i budete partner najpoznatijih svetskih IT igrača Sigurni ste da timu u kom radite možete da donesete nove ideje, predložite bolja rešenja i efikasnije rešavanje problema?

Verujete da uz dobru strategiju možete da realizujete svaki svoj plan?Ako ste na prethodna pitanja odgovorili potvrdno, onda je M&I Systems, Co. pravo mesto za vas!

Aktuelni konkursi +

Bilo da ste početnik ili posedujete relevantno iskustvo, M&I Systems, Co. Group pruža vam mogućnost konstantnog profesionalnog razvoja i napredovanja. Uvek smo otvoreni da u svoje timove primimo talentovane i vredne profesionalce zainteresovane za lično usavršavanje i rad na razvoju i unapređenju naših rešenja i usluga.

Trenutne otvorene pozicije:

SAP MM Konsultant

SAP SD Konsultant

PHP developer

Senior C++ Back-end Developer

Senior C++ Desktop Developer

iOS Developer

Android Developer

Senior PHP Developer

JavaScript / C# Front-end Developer 

Java Developer

 

 

Klijenti o nama

stark-klijenti

Brzo, efikasno i odgovorno izvršavanje svih dogovorenih poslova i zadataka od strane M&I Systems, Co. Group obeležili su sve faze naše dugogodišnje poslovne saradnje.
Oslanjanje …

Više →