Prijavite se na naš E-bilten

Catch the moment

Umesto da se borite da pronađete vreme za odmor u toku napornog i prenatrpanog radnog dana, koristite dnevne kratke trenutke da odmorite um i zamolite ga za tišinu. To će vam dobro doći da napunite baterije pozitivnom energijom i samim tim budete srećniji.

coffeePijuckajte kafu, frape i gledajte u prazan prostor. Ako imate mogućnosti zagledajte se u nebo ili umirujuću sliku prirode.

 

 

musicDok vozite auto do posla slušajte muziku na radiju – nikako vesti. Ako dolazite na posao autobusom ili nekim drugim prevoznim sredstvom stavite slušalice i nasnimite dobru muziku.

 

meditation

 

Meditirajte u toku dana, pogotovo posle dugog stresnog dana

 

breathRazmišljajte o disanju – pogotovo ako vas neko napadne verbalno, setite se da udahnete i izdahnete bar tri puta pre nego što odgovorite.

 

 

petDžoging, šetnja, roleri ili igranje sa kućnim ljubimcem. Must have – nekoliko puta dnevno!

 

 

bookBolje i “buljiti” u plafon iznad kreveta nego se uspavati uz televizor. Najbolje je utonuti u san uz neku dobru knjigu, na primer “Novi dan” Anotoni de Mela.

Klijenti o nama

okov-klijenti

Cilj naše kompanije bio je da pronađemo informacioni sistem koji će optimizovati poslovne procese, unaprijediti efikasnost i omogućiti nam konkurentsku prednost. Postojeća programska rješenja nijesu …

Više →