Prijavite se na naš E-bilten

Robotiq.ai

Robotiq.ai je startup kompanija, koja kao glavno područje poslovanja ima automatizaciju poslovnih procesa putem softverskih robota (Robotic Process Automation -  RPA). Osnovni cilj kompanije je da se svetskom tržištu predstavi nova platforma za dizajn softverskih robota, koja donosi niz inovacija i koja koristi najnovije tehnologije kao što su deep learning, chat bots kao i mnoge druge. Pored toga, kompanija nudi tržištu i usluge implementacije na već postojećim RPA platformama, pri čemu postoji partnerska saradnja sa dva vendora, Softomotive i UI Path.

r2

Razvojem tehnologije, posebno automatizacije, termin robot, uz izmenjen sadržaj, ulazi u svakodnevnu upotrebu. Kako zbog same atraktivnosti rešenja tako i zbog nužnosti usled izazova koji nastaju digitalizacijom, korišćenje robotskih aplikacija u raznim aspektima poslovanja će se značajno povećati u narednim godinama.

Zagreb
HRVATSKA
Tehnoloski park, Zagrebacki velesajam paviljon 12
 @: info@robotiq.ai
https://robotiq.ai/
 LINKEDIN

Klijenti o nama

silver-lake-klijenti

U uslovima povećane konkurencije, osim dobrog biznis plana, našoj kompaniji bio je neophodan IT paket koji bi bio velika podrška svim zaposlenima.
MIS ERP-om obezbeđena …

Više →