Prijavite se na naš E-bilten

Dexy Co

DexyCo d.o.o. je privatno preduzeće koje od samog početka beleži konstantan rast i svi zaposleni u njemu su ponosni na to.

Trenutak kada jedna firma uvodi integrisani informacioni sistem je presudan za njen dalji razvoj. To je trenutak kada firma u razvojnom smislu ili rapidno napreduje ili neminovno nazaduje. Ako odabere dobro rešenje i softversku kuću koja će je pratiti, napredak je izvestan. Pravilnim odabirom dobijamo ono što se danas očekuje od poslovnog softvera i informacionih tehnologija, a to su poboljšani i dokumentovani poslovni procesi, kao i bolja organizacija koja se brzo prilagođava. Ako u tom odabiru firma učini pogrešan korak, neminovno nazaduje jer ne može da se promeni, ne može da podrži povećane obime poslova, ne može da promeni navike, ne uči, ne prilagođava se i o sebi u stvari jako malo zna. Samim tim gubi i poziciju i tržište. Imali smo sreću da smo taj sudbonosni odabir i prelazak na ERP učinili sa M&I Systems, Co. Group.

Dobili smo kompletno rešenje koje je značajno unapredilo procese u organizaciji, čineći ih efikasnijim, efektivnijim, fleksibilnijim, bolje koordinisanim i kontrolisanim, a samim tim i sposobnijim prilagođavanju promenama uslova poslovanja.

Jednom rečju dobili smo paket sa ugrađenim modulima i procedurama koji su rezultanta najboljih poslovnih običaja i informatičkih i poslovnih znanja, ne samo sa ovog tržišta već i šire.

Sa stručnjacima M&I Systems, Co. Group nismo dobili samo softver već i najbolje savete i veštine iz svih oblasti poslovanja, “praksu na dlanu” što je više od softvera.
Ono što našu saradnju čini tako uspešnom, osim dobrih rešenja koje smo od njih ugradili, su pre svega njihovi zaposleni (konsultanti, programeri, administratori i inženjeri). Visoko kvalifikovani profesionalci, uvek spremni da vam pomognu da rešite problem i da vas posavetuju. U svakom trenutku naše osmogodišnje saradnje imali smo osećaj da su tu samo zbog nas, da nas prate i da nam, kad god malo porastemo, unapred “skroje” odelo koje nam odgovara.

Ljuban Milošević
Rukovodilac IT Sektora
DexyCo d.o.o.

Klijenti o nama

okov-klijenti

Cilj naše kompanije bio je da pronađemo informacioni sistem koji će optimizovati poslovne procese, unaprijediti efikasnost i omogućiti nam konkurentsku prednost. Postojeća programska rješenja nijesu …

Više →