Prijavite se na naš E-bilten

Argeta

Naša saradnja sa M&I Systems, Co. Group traje od 2004. godine, od kada se Grand kafa pojavila na tržištu Bosne i Hercegovine. M&I Systems, Co. Group je implementirao ERP MIS3 sistem u našim firmama Kofikom (Federacija BiH)  i Kofikom Produkt (Republika Srpska), koji je veoma uspješno pokrivao kako oblast nabavke i proizvodnje, tako i prodaje i distribucije.

Od tada do danas kompanija je prošla kroz mnoge promjene u vlasničkoj i organizacionoj strukturi, ali napredna IT rešenja M&I Systems Co. Group su omogućila da  sve te promjene budu podržane na odgovarajući način i u pravo vrijeme. Ono što nikada nije bilo upitno i podložno promjeni, jeste izuzetna podrška konsultanata, programera i kompletnog kolektiva M&I Systems, Co. Group, u toku i izvan radnog vremena.

Krajem 2006. godine, M&I Systems, Co. Group je uspješno uvezao svoj ERP sa skladišnim sistemom ESPRO u našim firmama Argeta i DK Trade,  te proizvodnim sistemom Metronik u Argeti.

Početkom 2009. godine, među prvim kompanijama u regiji, uspješno smo implementirali ERP MIS2Open, koji je kao nasljednik MIS3 dodatno olakšao i pospješio naše redovne poslovne aktivnosti.

Posebna vrlina M&I Systems, Co. Group, koju uvijek naglašavam, je fleksibilnost i spremnost da se u najkraćem roku odgovori na sve naše zahtjeve, bilo da su inicirani nekom novom poslovnom potrebom, bilo da su u pitanju zakonske promjene kojih u Bosni i Hercegovini nikad nije nedostajalo.

Salih Dizdar

Voditelj IT BiH / IT manager for BiH

Argeta d.o.o.

Klijenti o nama

argeta-klijenti-logo

Naša saradnja sa M&I Systems, Co. Group traje od 2004. godine, od kada se Grand kafa pojavila na tržištu Bosne i Hercegovine. M&I Systems, Co. …

Više →