Prijavite se na naš E-bilten

O nama

M&I Systems, Co. je privatna kompanija osnovana 1991. godine u Novom Sadu i danas je jedna od vodećih snadbevača tehnološkim poslovnim rešenjima i uslugama u regionu.  Aktivnosti kompanije su usredsređene na vrhunski konsalting, inovativne sisteme komunikacije, tehnološke usluge i razvoj proizvoda.  Partnerstvo sa svetski poznatim kompanijama kao što su IBM, Microsoft, SAP, Software AG, Microstrategy, Tagetik, Soffico i Entersoft, M&I-u omogućava neprekidno usavršavanje i praćenje svetskih trendova u informacionim tehnologijama.

MI Systems,Co. GROUP 2016 Mart Srpski

M&I Systems, Co.  poseduje veliko znanje i bogato iskustvo na osnovu koga je razvio sopstvena informaciona rešenja i uspešno ih implementirao u velikom broju preduzeća, u različitim oblastima i delatnostima u Srbiji i regionu. Preko 350 kompanija i drugih organizacija, u devet zemalja prepoznale su i izabrale M&I Systems, Co.  kao pouzdanog tehnološkog patrtnera koji može da prati njihov rast i razvoj kroz dugoročnu saradnju u mnogim oblastima.

M&I Systems, Co.  svojim snažnim resursima – skoro 150 stalno zaposlenih u tri zemlje, brojnim konsultantima iz poslovnog sveta i univerziteta, sopstvenim prostornim i laboratorijskim resursima, modernom tehnologijom i brojnim partnerskim odnosima, permanentno unapređuje postojeće i razvija nove proizvode. Strukturu zaposlenih većinski čine kadrovi informatičkog, ekonomskog  i elektrotehničkog profila.

M&I Systems, Co. je  deo M&I Systems, Co. Grupacije koju čine kompanije: M&I Systems, Co. Novi Sad, M&I Systems Banja Luka, TIAC Novi Sad, Procesna Inteligencija Split i Doc Dep iz USA.

M&i Systems, Co. Group

tt

Klijenti o nama

okov-klijenti

Cilj naše kompanije bio je da pronađemo informacioni sistem koji će optimizovati poslovne procese, unaprijediti efikasnost i omogućiti nam konkurentsku prednost. Postojeća programska rješenja nijesu …

Više →