Prijavite se na naš E-bilten

M&I Systems, Co. podržava misiju Generatora 2.0

Objavljeno: 08.03.2019

Generator 2.0 je jedan od najznačajnijih projekata kojim Societe Generale banka u Srbiji podstiče kulturu inovacija, preduzetništvo i inovativno poslovanje. Ovogodišnji konkurs Generator 2.0 namenjen je preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima koji su registrovani u Srbiji i žele da digitalno transformišu svoj biznis. Tri pobednika osvojiće konsultantsku podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja korišćenjem digitalnih tehnologija.

Odabranih 20 polufinalista učestvuje na kreativnim radionicama i sa Generator 2.0 timom stručnjaka radi na definisanju daljeg pravca njihovog poslovanja, prepoznavanju novih poslovnih prilika i sticanju različitih veština potrebnih za razvoj biznisa u digitalnoj ekonomiji.

Kompanija M&I Systems, Co. je deo tima transformatora, kompanija koje su ponudili svoje stručno znanje u digitlnoj transformaciji poslovanja u okviru nagradnog konkursa Generator 2.0, koji je pokrenula Societe Generale banka.

Misiju Generatora podržavaju:

ddd

Klijenti o nama

stark-klijenti

Brzo, efikasno i odgovorno izvršavanje svih dogovorenih poslova i zadataka od strane M&I Systems, Co. Group obeležili su sve faze naše dugogodišnje poslovne saradnje.
Oslanjanje …

Više →