Prijavite se na naš E-bilten

M&I Systems, Co. dobitnik nagrade “Brand Leader Award”

Objavljeno: 07.04.2017

Brand Leader Award se već dugi niz godine dodeljuje kompanijama koje su na tržištu sinonim za inovativnost, profesionalnost, kvalitet, pouzdanost kao i kompanijama koje imaju visok stepen tržišne prepoznatljivosti. Nagrada se dodeljuje u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija i institucija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapredjuju tržište.

Ove godine, organizatori su prepoznali M&I Systems kao jednog od lidera u oblasti inteligentnih sistema koji su u službi potreba korisnika. Na osnovu toga, kompaniji M&I Systems je dodeljena Brand Leader nagrada za izvsnost softverskog rešenja “Trans2Open” za primenu u oblasti logističkih usluga. Nagradu je, u ime M&I tima, primio Branislav Zobenica, CEO komanije M&I Systems. Tom prilikom, on je čestitao organizatorima na organizaciji jednog ovakvog dogadjaja, i zahvalio se našem partneru Transferi, sa kojima smo uspešno stigli do ovog cilja i dobili ovu prestižnu nagradu.

Glavni trend, ne samo u industriji transporta i logistike, već i mnogo šire, je ulaganje u digitalizaciju. Naš ERP department manager, Nemanja Milićević, je u svom izlaganju na konferenciji istakao upravo to, značaj digitalizacije, kao i mogućnosti koje ona donosi. Digitalizacija donosi radikalne promene organizacijama i konvencionalne aplikacije i rešenja više ne mogu da prate te promene i samim tim, ne mogu da budu konkurentski orijentisane. M&I Systems se već 26 godina bavi razvojem i implementacijom digitalnih rešenja, i Brand Leader nagrada je pravi pokazatelj toga da se nalazimo na pravom putu.

Klijenti o nama

dexico-klijenti

DexyCo d.o.o. je privatno preduzeće koje od samog početka beleži konstantan rast i svi zaposleni u njemu su ponosni na to.
Trenutak kada jedna firma …

Više →