Prijavite se na naš E-bilten

Maj 2017 – STAR OF THE MONTH

Objavljeno: 15.06.2017

Mariova M&I priča

mario

Najpre bih voleo ovim putem da se zahvalim svima koji su dali svoj glas za mene, učinili ste me ponosnim i dokazali da se trud i rad isplate. Ovim priznanjem, osećam po prvi put da pripadam porodici M&I tima, budući da ranije nije ni bilo prilike za to, jer sam na samom početku karijere i relativno novi kolega. Izuzetno mi  je drago, jer sad imam pokazatelj da imate poverenja u mene. Svaki početak je tezak, pa ni ovaj nije bio izuzetak, puno izazova u dinamičnom okruženju stvorilo je u meni jos veću želju da ovladam novom praksom, znanjem, i veštinama. Pristupačnost nadredjenih, slična interesovanja sa kolegama, dali su mi podstrek za otvorenost, komunikaciju, a sve zajedno kulminirale ovom nagradom. Trudiću se da i u budućnosti opravdam svoju poziciju u M&I TIMU.

Zašto su kolege/koleginice izabrale Maria i šta su rekli o njemu:

  • Uvek spreman da pomogne
  • Pozitivan, uvek spreman da pomogne
  • Kolega je vrlo predan svom poslu, uvek rešava probleme u najkracem mogucem roku, uvek dobro raspolozen, i apsolutno zasluzuje da bude zvezda meseca
  • Vredan i uvek pozitivan kolega
  • Zato sto sve radi bez nervoze, sa osmehom i bez odugovlacenja
  • Vredan
  • Toliko dobro se uklopio u tim, kao da je ovde godinama a ne par meseci! Za svaki problem ima resenje, i to sa osmehom :)
  • Resava zahteve i probleme u zadatom roku, nekad i ranije :) Isto pristupa resavanju najmanjeg i najveceg problema

Poruka

Budite istrajni u svojim ciljevim, nepokolebljivi u svojim željama, otvorenog uma i sa pozitivnim stavom pri rešavanju aktuelnih problema, poštujte kolege, njihovu ličnost, znanje i potrebe, nesebično delite svoje znanje, vratiće vam se duplo. Sve zajedno i svi zajedno tek tada mozemo biti NAJBOLJI!!!

Klijenti o nama

dexico-klijenti

DexyCo d.o.o. je privatno preduzeće koje od samog početka beleži konstantan rast i svi zaposleni u njemu su ponosni na to.
Trenutak kada jedna firma …

Više →