Prijavite se na naš E-bilten

Jun 2017 – STAR OF THE MONTH

Objavljeno: 18.07.2017

Mirjanina M&I priča

mira-star-2

Moja M&I priča je počela ne tako davno, pre samo godinu i po dana, dok sam jos uvek bila na master studijama. Student, na svom prvom poslu i kao i svaki početak, nije bilo lako. Preklapanje studija i posla u početku je bio veliki izazov za mene, ali to nije dugo trajalo…

Zanimljivo je raditi u firmi koja je osnovana godine kada sam ja rodjena – kada se tako kaže, tih 26 godina deluje mnogo ozbiljnije. S obzirom na broj godina, M&I i ja pripadamo generaciji millennials-a, tako da nam se razmišljanja poklapaju i pred nama je sigurno period zanimljive i uspešne saradnje. :)

Ovo je za mene veoma značajno i drago priznanje, s obzirom da sam tek na samom početku svoje karijere. U M&I timu se izazovi rešavaju zajedničkim snagama, izuzetno se ceni trud i želja za učenjem, što je ovo priznanje i potvrdilo. Otvorena komunikacija sa kolegama i njihova pristupačnost, bez obzira na poziciju na kojoj se nalaze, nesebično deljenje znanja, dinamično poslovno okruženje i izazovi iz kojih se konstantno uči, rad sa različitim ljudima, zajednička proslava bitnih datuma i zabavne aktivnosti u toku radnog vremena – to je sve ono sto čini M&I, i zbog toga mi je drago što sam deo ovog tima. :)

Zašto su kolege/koleginice izabrale Mirjanu i šta su rekli o njoj:

  • Nasa Mira – tiha, pozitivna, nasmejana, uvek spremna da pomogne kad treba
  • Uvek vesela i nasmejana
  • Pozitivna, nasmejana, kulturna
  • Dobra, nasmejana, uvek raspolozena i druzeljubiva
  • Uvek lepo raspolozena :-)
  • Uvek nasmejana, prijatna , otvorena za saradnju

Poruka

Uvek budite puni optimizma, želje za radom i pozitivnog stava. Nemojte tražiti problem za svako rešenje – negativan stav nikada neće dati pozitivan rezultat, šta god da budete radili!

Klijenti o nama

okov-klijenti

Cilj naše kompanije bio je da pronađemo informacioni sistem koji će optimizovati poslovne procese, unaprijediti efikasnost i omogućiti nam konkurentsku prednost. Postojeća programska rješenja nijesu …

Više →