Prijavite se na naš E-bilten

Decembar 2017 – Star Of The Month

Objavljeno: 18.01.2018

Borislavova M&I priča

sotm-zvezda

(Molim Vas da u pozadini pustite muziku sa sledećeg linka: https://youtu.be/g6hodGbt_lA)

Te daleke 2007. godine ja sam postao član M&I Systems, Co. tima. Tada je M&I Systems, Co. sa preko 40 zaposlenih i 1,4 miliona eura prometa  predstavljao kompaniju sa ozbiljnom perspektivom i planovima za budućnost. Mojim dolaskom oformilo se odeljenje prodaje koje je prisno i veoma uspešno sarađivalo sa svim kolegama i menadžmentom. U to vreme pregovaralo se da M&I Systems, Co. postane deo jedne strane kompanije, na svu sreću pregovori su propali a izvesno vreme nakon toga propala je i kompanija čiji deo smo trebali da postanemo. M&I je nastavio dalji put samostalno. Energijom, voljom, strpljenjem, snagom i znanjem svojih zaposlenih rasli smo i razvijali se iz godine u godinu. Portfolio proizvoda i usluga se neprekidno širio a sa njima kvantitet i kvalitet M&I tima. Učili smo sami, učili smo od drugih, učili smo na pozitivnim iskustvima, učili smo na greškama, učićemo celog života pošto je takav posao kojim se bavimo.

Nedjo Balaban osnivač M&I Systems, Co., čovek bez koga danas kompanija ne bi postojala a svi mi ne bi bili deo M&I tima, voli da rezultate posmatra kroz KPI-eve. Navešću ih samo nekoliko, za proteklih 10 godina koliko sam ja u M&I-u broj zaposlenih se uvećao za skoro tri puta, broj klijenata se utrostručio, naše poslovanje smo sa regionalnog proširili na međunarodno tržište, promet kompanije je pet puta veći a imovina i vrednost kompanije su porasli tri puta.

Veoma sam ponosan što sam i ja doprineo ovim rezultatima i uspehu kompanije, ali još više sam ponosan što sam sa svima vama kao i sa kolegama koji više nisu deo našeg tima imao priliku da sarađujem i svakodnevno delim dobre i lose trenutke.

Zašto su kolege/koleginice izabrale Borislava i šta su rekli o njemu:

  • Pozitivan, pozitivan, pozitivan :)
  • Vredan, marljiv, odan drug i kolega.
  • Tolerancija na prvom mestu. :)
  • Desna ruka svih prodajnih aktivnosti.Izuzetan čovek, prijatelj i kolega.
  • Neprimetno odradjuje dobar posao.
  • Dobar kolega.
  • Kolega sa velikim znanjem, uvek spreman da pomogne.

Poruka

Kompaniju čine ljudi a moje skromno mišljenje je da najveći uspeh M&I Systems, Co. predstavlja M&I tim, odnosno vi moje drage kolege.

 

Klijenti o nama

stark-klijenti

Brzo, efikasno i odgovorno izvršavanje svih dogovorenih poslova i zadataka od strane M&I Systems, Co. Group obeležili su sve faze naše dugogodišnje poslovne saradnje.
Oslanjanje …

Više →